perjantai 20. tammikuuta 2017

OPINLAKEUSMESSUT

Heippa!

Opinlakeusmessut ovat nyt onnistuneesti takana päin ja messuilta jäi hyvät fiilikset. Oma onnin pisteellä ihmisiä kävi todella paljon tekemässä kolikoita ja pelailemassa. Myös Omaonni suklaat ja tietovisa menestyivät hyvin.


Onnilaisia työnteossa Onnin osastolla


Henrik tekemässä "rahaa" messuvieraiden kanssaKolikkokone oli opinlakeusmessuilla todella suosittu. Kolikkokoneella kävi paljon innokkaita messuvieraita tekemässä itselleen Onnin onnenkolikoita. 
Onnin pöytä messuilla


Messuvieras pelaamassa Onni Jumpia Onnin osastolla


 Onni- tietovisa oli menestys. Tietovisa lavalla onnistui todella hyvin vaikka ilmassa oli vähän jännitystä. Kisa oli todella tasainen ja jännittävä. Yläkouluilla oli paljon kannustusjoukkoja yleisössä, joka nostatti tunnelmaa entisestään. Yleisöä oli muutenkin hyvin paikalla katsomassa kisaa. Oli mukava saada juontoon mukaan sekä palkintojen jakoon Vaasan Yliopiston taloustieteen professori Panu Kalmi sekä Säästöpankin palvelupäällikkö Helena Marjomäki.


Palkintojenjakoa lavalla tietovisan jälkeen

Tiukan ja jännittävän kisan jälkeen voittajiksi selviytyi Seinäjoen Yhteiskoulu, joukkueen jäseniä ovat Emma Sumuvuori, Atte Vesala ja Julia Nelimarkka. Paljon onnea voittajille!


Lopulliset tulokset


Panu Kalmi lavalla vastaamassa nuorten omaan talouteen liittyviin kysymyksiin 


Kilpailijat vastaamassa Kahoot- kysymyksiin


Lavalla juontajat


Kiitos kaikille mukana olleille ja kannustaneille! Erityiskiitos kilpailijoille ja heidän opettajilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti